MENU
GJEJ

Ngrënie dhe Objektet

Zbuloni Hotel Oceania për ngjarjen tuaj të ardhshme të veçantë, nga një funksion familjar në takime biznesi me stil në dhomën tonë të takimeve, sky garden ose restorantin tonë freskues. Me një plan urbanistik të gjerë, mjedisi i gjallë por energjik ju jep nevojat për ngjarje shoqërore dhe formale.

Të ofruara për ty

Komoditetet

 • televizor i thjeshtë
 • televizor digjital
 • ajër i kondicionuar
 • tharëse flokësh
 • hekur
 • frigorifer i vogël
 • bidé
 • peshqirët e tualetit
 • tualet
 • dush
 • bolier
 • pamja e qytetit
 • Wi-Fi
 • internet
 • krevat queen
 • tavolinë pune
 • karrige
 • garderobë
 • dhomë që nuk lejohet cigarja
 • ujë i pijshëm
 • i sigurt
 • kazan
 • set çaji
 • tavolinë hekurosjeje
 • dy krevate tek
 • krevat king
 • pamja e liqenit
 • divan
 • vaskë
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>