MENU
GJEJ

Politika e privatësisë

  • Politika e privatësisë

    Hoteli Oceania respekt dhe është e angazhuar për mbrojtjen E Të Dhënave Personale dhe privatësinë tuaj. Ne jemi të vetëdijshëm për përgjegjësitë tona dhe kurrë nuk ndajmë asnjë informacion me ndonjë palë të tretë pa miratimin tuaj. Politika jonë është në përputhje me Aktin E Mbrojtjes Së të Dhënave Personale 2010.