MENU
GJEJ

Rreth hotel-Oceania Hotel, Kota Kinabalu

Një hotel me 3 yje i vendosur në zemër të Kota Kinabalu të bukur që ofron një rehati moderne, të thjeshtë dhe vlerë në çdo qëndrim të ftuar. Oceania Hotel ofron 69 dhoma për mysafirë duke përfshirë 1 Suitë me të gjitha lehtësitë thelbësore për përvojë freskuese dhe të përkushtuar për të siguruar që qëndrimi i çdo mysafiri të jetë sa më komod. Qasje e lehtë në CBD, Banka, Agjenci Qeveritare, F&b, Qendra Tregtare, etj më pak se 5 minuta me makinë, është një vend qendror që nuk do të dëshironit ta humbisni. Ky hotel është një përzierje e përsosur e komoditetit dhe qetësisë për të gjitha shijet dhe udhëtarët. Me bashkë-frymëzimin e Tij nga Ocean & Marine Life theme, i theksuar me tone qetësuese jeshile dhe blu, dhomat mirëpresin mysafirët me ambientin e tij të qetësisë qetësuese.

Akomodimet

 • Në Hotel Oceania, mirëqenia dhe komoditeti i mysafirëve tanë janë të rëndësishëm për ne. Ne jemi krenarë të njoftojmë se të gjitha dhomat tona janë pa tym, mosrespektimi i shtesës së dënimit PREJ RM500 për të qenë përgjegjës.
 • Zona e pirjes së duhanit është në dispozicion në konceptin E Hapur Sky Garden ose jashtë hollit të hotelit.
Mbërritja 2:00 e pasdites
Largimi 12:00 e pasdites
Anullimi i rezervimit
 • Pasi të konfirmohet një rezervim, ju lutemi na njoftoni me email për çdo anulim ose modifikim të rezervimit të paktën 3 ditë (72) para mbërritjes për rezervime TË PËRSHTATSHME dhe 14 ditë para mbërritjes për rezervime Në Grup në mënyrë që të shmanget një pagesë E 1 Qëndrimi I Natës të vendoset.
 • Asnjë Shfaqje pas 24 orësh për çdo dhomë të rezervuar, do të tarifohet një tarifë dhome 1 natë.
 • Rimbursimi është i kufizuar në mbipagesën ose pagesën e tepërt të shkaktuar nga defekti teknik i lidhur gjatë procesit të pagesës. Nëse në rast rimbursimi, Produkti / Shërbimet që blini mund të anulohen dhe një anulim i tillë hyn në fuqi brenda 24-48 orëve të ardhshme përmes metodës origjinale të pagesës. Në rast se llogaria juaj gjendet e përfshirë në ndonjë transaksion mashtrues, ne rezervojmë të drejtën sipas gjykimit tonë të vetëm për të pezulluar përkohësisht llogarinë tuaj. Sidoqoftë, nëse përballeni me probleme teknike dhe keni nevojë për ndihmë, ju lutemi kontaktoni stafin tonë në seksionin "Na Kontaktoni".
Rregullat Dhe Rregulloret
 • Normat e mësipërme janë cituar neto në Ringgit Malajzi, duke përfshirë 8% të taksave qeveritare. Normat i nënshtrohen ndryshimit pa njoftim paraprak.
 • Maksimumi 2 të rritur dhe 2 fëmijë nën 12 vjeç për dhomë. Nuk ka tarifa shtesë për fëmijët nën moshën 12 vjeç ndarja e dhomës me prindërit.
 • Rezervimet mbahen deri në orën 4:00 pasdite, përveç nëse garantohet me Kartë Krediti ose Depozitë Paraprake.
 • Koha e regjistrimit është 2:00 pasdite dhe koha e regjistrimit është 12:00 pasdite.
 • Marrëveshjet e hershme të check-in ose check-out të vonuar mund të bëhen me tarifat në fuqi. Me mirësi afrohuni Në Tryezën tonë të Përparme.
 • Failure për të mbërritur në hotelin tuaj do të trajtohet si Një Shfaqje Pa Shfaqje dhe nuk do të jepet rimbursim (Politika E Hotelit).
 • Grupet, Qeveria Dhe Norma E Korporatave sipas kërkesës nga menaxhmenti përmes postës elektronike ose thirrjes.
 • Për të gjitha rezervimet, Hoteli kërkon një depozitë për secilën dhomë duke qenë tarifa të rastësishme pas kontrollit në shumën E RM100. Depozita mund të vendoset në para të gatshme ose në një kartë krediti në kohën e regjistrimit. Për depozitimin duke përdorur kartën e kreditit, kërkohet autorizimi paraprak nga Hoteli.
 • Hoteli Oceania zbaton një politikë të mos pirjes së duhanit në të gjitha dhomat e mysafirëve dhe zonat publike të mbyllura. Pirja e duhanit lejohet vetëm në zonat e caktuara të pirjes së duhanit. Një tarifë pastrimi PREJ RM500 do të vendoset për mysafirin në fjalë nëse ka duhan.
Politika Jonë
 • Një Taksë Turistike Prej MYR10nett për dhomë, për natë zbatohet për mbajtësit e pasaportave të huaja që vijnë nga 1 janari 2023 e tutje. Kjo është mbledhur nga Hoteli në emër të qeverisë pas check out dhe nuk është përfshirë në koston tuaj totale dhomë.
 • Të gjithë Shtetasit Malajzianë dhe Banorët e Përhershëm janë të përjashtuar. Vizitorët që mbërrijnë në ose para 31 dhjetorit 2022 përjashtohen nga Taksa E Turizmit siç njoftohet nga Qeveria Federale.
 • Me 01 Mars 2024, norma e Sst (Taksa e Shitjes dhe Shërbimit) në Malajzi do të rritet nga 6% në 8% siç është urdhëruar nga Qeveria.

Termat & Kushtet

 • Pasi të konfirmohet një rezervim, ju lutemi na njoftoni me email për çdo anulim ose modifikim të rezervimit të paktën 3 ditë (72) para mbërritjes për rezervime TË PËRSHTATSHME dhe 14 ditë para mbërritjes për rezervime Në Grup në mënyrë që të shmanget një pagesë E 1 Qëndrimi I Natës të vendoset.
 • Asnjë Shfaqje pas 24 orësh për çdo dhomë të rezervuar, do të tarifohet një tarifë dhome 1 natë.
 • Rimbursimi është i kufizuar në mbipagesën ose pagesën e tepërt të shkaktuar nga defekti teknik i lidhur gjatë procesit të pagesës. Nëse në rast rimbursimi, Produkti / Shërbimet që blini mund të anulohen dhe një anulim i tillë hyn në fuqi brenda 24-48 orëve të ardhshme përmes metodës origjinale të pagesës. Në rast se llogaria juaj gjendet e përfshirë në ndonjë transaksion mashtrues, ne rezervojmë të drejtën sipas gjykimit tonë të vetëm për të pezulluar përkohësisht llogarinë tuaj. Sidoqoftë, nëse përballeni me probleme teknike dhe keni nevojë për ndihmë, ju lutemi kontaktoni stafin tonë në seksionin "Na Kontaktoni".