MENU
GJEJ

Hoteli Oceania, Kota Kinabalu

Një hotel me 3 yje i vendosur në zemër të Kota Kinabalu të bukur që ofron një rehati moderne, të thjeshtë dhe vlerë në çdo qëndrim të ftuar. Oceania Hotel ofron 69 dhoma për mysafirë duke përfshirë 1 Suitë me të gjitha lehtësitë thelbësore për përvojë freskuese dhe të përkushtuar për të siguruar që qëndrimi i çdo mysafiri të jetë sa më komod. Qasje e lehtë në CBD, Banka, Agjenci Qeveritare, F&b, Qendra Tregtare, etj më pak se 5 minuta me makinë, ... Mëso më shumë

Dhomat

Ofertat speciale

 • 2D1N SPECIAL OFFER

  Limited time offer from now till 30th September 2024. Rate inclusive complimentary breakfast for 2 Adults & 2 Childr...

 • 3D2N BEST DEAL

  Limited time offer from now till 30th September 2024. Rate inclusive complimentary breakfast for 2 Adults & 2 Childr...

 • 5D4N GREAT VALUE

  Limited time offer from now till 30th September 2024. Rate inclusive complimentary breakfast for 2 Adults & 2 Childr...

 • 6D5N ROOM PROMO

  Looking to stay for a longer period with a better deal? Book with us at Oceania Hotel for RM575nett (6D5N)

 • EXTENDED MONTH PROMO (RO)

  Requested by guest demand, Oceania Hotel is happy to extend the promo for June & July 2024.

 • BEST AVAILABLE RATE (RO)

  Best Available Deal all year round

 • BEST AVAILABLE RATE WITH BREAKFAST

  Best Available Deal all year round

Shërbimet

Kontaktet